Dagje uit mijn leven

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn leven. Eerst wil ik nog even zeggen dat deze dag niet echt een speciale dag was, maar gewoon een normale zaterdag. Ook is alles wat je ziet op de foto’s niet persé iets wat ik dagelijks doe maar iets wat ik zou kunnen doen op een vrije dag. Dit gezegd hebbende kan ik beginnen met het beschrijven van mijn dag. Lees je mee?

Even opstarten

Als ik vrij ben, wat nu dus het geval is aangezien ik zomervakantie heb, begin ik altijd wat later aan mijn dag. Rond een uur of negen stapte ik mijn bed uit. Momenteel heb ik een wit dekbed met kleine roosjes op mijn bed liggen. Dit is echt één van m’n favorieten!

IMG_4382

Toen ik beneden kwam pakte ik eerst even een ontbijtje. Ik eet altijd havermout als ontbijt en dat maakte ik dus ook deze keer. Ik neem gewoon normale havermout en ik doe er melk en kaneel bij, echt heerlijk vind ik het.

IMG_4374

Naar het trampolinepark

Deze ochtend had ik iets leuks gepland! Samen met mijn broertje ging ik naar het trampolinepark Jumpstyle in Heerenveen. Ik was nog nooit bij zo’n park geweest maar ik vond het erg leuk. Is dus wel een aanrader, al zou ik er niet de hele dag kunnen blijven. Het zou dan een beetje saai worden maar voor 1-2 uurtjes is het wel leuk om er eens naartoe te gaan.

IMG_4375

Met de boot in Grou, het water op en heel veel feestgangers

’s Middags na de lunch reden we naar Grou (plaatsje in Friesland). We gingen even met onze boot weg.

IMG_4376

Die middag heb ik even rond gewandeld door het centrum, waar een soort feest bezig was omdat het skûtsje zeilen in Grou was. Grou heeft wel echt mooie straatjes waar ik even doorheen gelopen ben.

IMG_4379

IMG_4377

We gingen ook nog even het water op met een klein speedbootje. Het was echt druk op het water en overal zag je boten met feestgangers erop, haha. De skûtsjes kwamen ook erg dichtbij.

IMG_4380

IMG_4381

Pizza’s en tompoucen

We kwamen best laat thuis van de boot en we moesten nog avondeten dus warmden we even snel een pizza op. Ik heb geprobeerd de pizza een beetje goed op de foto te zetten, lekker fotogeniek 😉 Hij was in ieder geval wel heel lekker!

IMG_4387

Ondertussen keken we naar het WK atletiek op de televisie. Het was verder een erg relaxte avond waarin ik lekker niets deed. Oh ja, mijn moeder had nog heerlijke tompoucen gekocht waarvan ik er dus eentje op at, chill!

IMG_4385

Dit was dan alweer mijn dagje. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik op deze dag gedaan heb. Laat het in de reacties weten als je dit soort artikelen leuk vind om te lezen. Misschien kan ik dan vaker zo’n artikel maken. Het kan ook altijd anoniem 😊

Liefs Marlies

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s