Leuke hotspot – By-Kees

LERD6355

Alweer een tijdje geleden kwam ik voor het eerst bij By-Kees, een fijn koffietentje in Heerenveen. Maar eigenlijk kun je dit cafeetje niet met een woord omschrijven want het is zoveel meer. By-Kees ziet er in de eerste plaats echt heel mooi uit, een beetje vintage maar toch ook modern en heel stijlvol. Het is echt zo’n plekje die je ook zou kunnen zien op Pinterest foto’s.

UMYS7957

Laatst wilde ik samen met een vriendin weer eens ergens gezellig samen koffie drinken. We bedachten dat dit wel By-Kees konden doen (haha, snap je ‘m). Toen we lekker zaten te kletsen, bedacht ik me dat ik best eens artikel over dit leuke koffietentje kan schrijven. Zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk moest ik er dan wel even wat leuke foto’s maken, maar dat is geen probleem want het interieur leende zich er perfect voor!

UKLY7332

Wat me ook heel erg aanspreekt, is dat alles (zowel de inrichting als het eten wat ze serveren) er zo natuurlijk en puur uitziet. I love it! By-Kees staat namelijk ook voor eerlijk en goed eten met natuurlijk zo weinig mogelijk verkeerde stoffen. En dat proef je! Het eten is er echt heerlijk! Ik raad je echt aan om eens een smoothie bowl te nemen, die was erg lekker! De koffie zelf is trouwens ook heel goed šŸ™‚

IMG_2476

Zoals gezegd heeft By-Kees dus een heel mooi interieur. Ze verkopen er zelfs lifestyle-gerelateerde spulletjes! Mijn favoriete plekje om te zitten zijn toch wel de hangstoelen. Het zit er zo lekker chill! Had ik maar zo’n mooie rieten stoel op mijn eigen kamer..

QIGP6477

Je kunt ook boven zitten want By-Kees heeft nog een verdieping. Zo kun je mooi uitkijken over de andere cafeetjes en over de winkelende mensen. By-Kees is namelijk ook erg fijn als je lekker geshopt hebt en je even wilt uitrusten voor iets lekkers. Er is zelfs WiFi beschikbaar zodat je ook gerust met je laptopje er kunt werken in een fijne omgeving. Zelf heb ik dat nog niet gedaan maar misschien iets voor de toekomst? You never know:)

IMG_2477

Zo, dit was ‘m dan alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel teĀ lezen en mocht je toevallig in Heerenveen zijn, dan kan ik je dit tentje zeker aanraden! De bediening is namelijk ook erg aardig.

En wat is jouw favoriete koffietentje? Heb je nog aanraders?

Liefs Marlies

By-Kees zit aan de Vleesmarkt 10, 8441 EW Heerenveen

 

 

 

 

Advertentie

Een reactie op ā€œLeuke hotspot – By-Keesā€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s