Mijn favoriete sieraden op dit moment

LOQW8402

Ik houd echt van sieraden. Of het nu oorbellen, kettinkjes of ringen zijn, ik vind het allemaal leuk om te dragen. Alhoewel ringen voor mij iets meer van de laatste tijd zijn. Eerder droeg ik bijna nooit ringen omdat ik altijd bang was dat ik ze niet meer uit kreeg. Gaatjes in mijn oren heb ik al heel lang, ook al kan ik me het moment nog goed herinneren dat ik ze lieten maken.

Laten we snel beginnen. Ik heb een aantal sieraden uitgekozen die ik op het moment vaak en graag draag. Ik laat dus niet foto’s van al mijn sieraden zien want anders zijn we nog wel even bezig en wordt dit artikel vast erg lang:)

IMG_2506

Laten we beginnen met het paar oorbellen dat ik bijna dagelijks in heb. Mensen die mij kennen zullen deze pareltjes vast herkennen. De oorbellen zijn van echt zilver met een parelknopje (natuurlijk geen echt pareltje). Ze waren dus iets duurder dan normale pareloorbellen maar ik draag ze dan ook heel vaak en deze verkleuren niet zo snel als sommige goedkope oorbellen, dus dat is fijn.

IMG_2505

Dit paar oorbellen heb ik nog niet zo lang maar dat maakt ze niet minder leuk. Ze zijn best subtiel en ook wel klassiek. Laat dat nu net twee kenmerken van sieraden zijn die mij erg aanspreken. Ik hou echt van minimalistische sieraden, dus dit paar oorbellen past goed in mijn collectie. Ik heb ze trouwens van mijn moeder gekregen.

IMG_2507

Alweer het laatste paar oorbellen die ik je laat zien. Eigenlijk is dit paar niet bepaald minimalistisch maar ik vond ze zo schattig in de winkel dat ik ze niet kon laten liggen. Ik vind de bloemetjes waarmee het ruitje als het ware gevormd is, erg mooi! Ik draag dit paar niet zo heel vaak maar het is toch wel een van mijn mooiste paar hangers. Vandaar dat ik ze toch een plekje geeft in dit artikel. Deze oorbellen komen als ik me niet vergis van de Six.

LOQW8402

En dan nu mijn horloge. Ik ben echt een horlogemens. Ik vind het erg prettig om altijd de tijd bij me te hebben, zeker als er geen klok in de buurt is of als ik mijn telefoon vergeten ben. Ik heb niet een heel opvallend horloge want zoals ik al zei houd ik m graag klassiek en basic. Ik heb nu een horloge van Regal en ook al werkt ie prima, ik zou toch graag nog eens een horloge van het merk Daniel Wellington willen. Ik vind hun horloges echt zo mooi! Klassiek en stijlvol, ik hou er van! Het armbandje op deze foto komt trouwens uit een schattig winkeltje in Frankrijk.

CYKJ9901

Dan is het de beurt aan twee van mijn ringen die ik graag draag. Deze met een klein goudkleurig steentje en een iets grotere met verschillende lichblauw/blauwgroene steentjes. Ik heb ze allebei van de HEMA en ze bevallen me erg goed. Ik heb nog meer van deze ringen met een brons/rosé kleurig-ringetje dus ze vallen goed te combineren. Ik hoop alleen wel dat ze niet zo snel slijten. Ik ga het meemaken.

JPEG0667

Dan deze ketting. Het is zoals je kunt zien een ketting met laagjes. Meestal draag ik geen kettingen met laagjes maar deze vind ik toch erg leuk. De zwaluwtjes die eraan hangen vind ik mooie hangertjes en ze staan leuk bij elkaar. Ik heb dit kettinkje van mijn broertje gekregen voor mijn verjaardag en volgens mij komt ie van de H&M.

OZYU4392

Dit kettinkje met een hangertje van een dromenvanger vind ik ook erg leuk! Hij staat bij bijna alles omdat ie zo subtiel is. Gewoon een leuk kettinkje om te dragen vind ik.

KBDK6182

SRVY2944

We zijn al weer aangekomen bij het laatste sieraad maar dit is zeker niet mijn minst favoriete. Zoals je kunt zien is dit een kettinkje met een hangertje van een ballerina eraan. Ik vind m erg mooi! Dit natuurlijk in de eerste plaatst omdat ik van ballet hou en er zelf ook op zit maar eigenlijk heeft het nog wel een beetje een ander betekenis. Juist als ik weer even wat motivatie nodig heb dan doet dit kettinkje (wanneer ik het omheb) me ook weer even denken aan het feit waarom ik ballet zo leuk vind! Ik hou heel erg van dansen en dan dus vooral van ballet. Gek eigenlijk dat zo’n simpel kettinkje toch een veel grotere betekenis zou hebben dan je in eerste instantie zou denken.

Dit was dan alweer het blogje over mijn favoriete sieraden van dit moment. Misschien dat ik ooit weer eens een update kan geven maar dat is meer iets voor in de toekomst. Voor nu wil ik je heel erg bedanken voor het lezen van dit artikel en hopelijk tot de volgende!

Liefs Marlies

Houd jij ook zo van sieraden?

 

Advertentie

2 reacties op ‘Mijn favoriete sieraden op dit moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s