Nieuwe plannen voor mijn blog

Plie 100%

De afgelopen tijd zat ik te denken welke kant ik een beetje uit wil met mijn blog. Inmiddels staan er al een aantal artikels op mijn site. Het zijn ook best wel verschillende onderwerpen waarover ik schrijf. Toch vallen ze wel allemaal onder het kopje ‘lifestyle’. Maar waarover schrijf ik nu het liefst? En wat vinden júllie leuk om te lezen? Let me know! Ik dit blogje leg ik uit wat voor ideeën ik voor mijn blog heb. Lees je mee?

Zoals ik al zei, probeer ik te bedenken welke richting ik uit wil met mijn blog. Ik heb gemerkt dat ik het erg fijn vind om de vrijheid te hebben over wat ik wil schrijven. Verschillende onderwerpen zoals DIY, een receptje, back to school of een reisverslagje zijn aan bod geweest. Maar wat ik eigenlijk het meest interessant vind om over te schrijven is tóch iets anders..

Ik heb gemerkt dat ik op het moment het het leukste vind om te schrijven over iets wat me interesseert (‘t klinkt nu nog een beetje vaag). Neem bijvoorbeeld een onderwerp dat te maken heeft met wat er in je leven speelt, zelfbewust zijn, reflectie, social media, psychologie etc. Ik vind het dan leuk om daar over na te denken, om er misschien iets van te kunnen leren en er soms ook een mening over te vormen.

Ik hoor of lees vaak genoeg iets wat me aan het denken zet. Dit kan een opmerking van iemand zijn, een quote die me aanspreekt, een stukje uit de bijbel of een tekstje in een tijdschrift. Het lijkt me leuk om daar zo af een toe een artikeltje over te schrijven. Wie weet hebben jullie er dan ook nog wat aan 🙂

Voor de rest zal ik ook heus wel andere artikels maken. Het is zoals je weet nu herfst geworden en de mensen die mij kennen weten vast dat ik dat super leuk vind! Eindelijk wordt het weer kouder en kunnen m’n warme truien weer uit de kast. Ik vind het ook zo mooi als de blaadjes gaan verkleuren. Ik kan dan ook niet wachten om er op uit te trekken op een mooie herfstige dag! De natuur leent zich dan perfect voor een mooie wandeling én herfstige kiekjes! Love it.

Conclusie: De komende tijd ga ik gewoon door met het schrijven van artikels voor mijn blog. Ik vind het super leuk om te schrijven over verschillende onderwerpen! Zoals ik hierboven verteld heb wil ik proberen om vooral te schrijven over de dingen die ik écht leuk vind. Niet dat ik mijn andere artikels niet leuk vind hoor, ik wil gewoon meer een bepaalde kant uit met mijn blog:) Daarnaast wil ik ook graag artikels rondom de herfst maken, lijkt me super leuk! Om nog niet eens te spreken over herfst-DIY’s, decoratie, herfstfoto’s, favorieten en meer! Ik heb er nu al zin in!

Ik wil je zoals altijd bedanken voor het lezen van dit artikel. Ik hoop dat je me blijft volgen, dat zou ik heel leuk vinden! Laat vooral ook weten wat je van mijn ideeën vindt én wat voor onderwerpen je leuk vindt om over te lezen! Misschien kan ik er wel iets mee 🙂

Liefs, Marlies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s