Herfstkiekjes van de afgelopen tijd

Processed with VSCO with hb2 presetZoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het even rustig geweest op mijn blog. Maar ik heb echt niet stil gezeten hoor, ik was druk bezig met het leren voor de toetsweek van school. Nu die bijna afgelopen is heb ik weer wat tijd gevonden om even dit artikeltje te tikken. Daarnaast heb ik wel zo af en toe wat fotootjes gemaakt van de veranderende natuur! En welk seizoen is daar nu beter geschikt voor dan de herfst? Ik laat je in deze blog een paar van mijn favoriete kiekjes zien van de afgelopen tijd. Kijk je mee?

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Een tijdje terug ben ik op een vrije middag, rond een uur of vier, naar het bos geweest. Gewoon in m’n eentje. Eigenlijk was het best fijn om dat eens te doen! Even niemand om je heen terwijl je wandelt door de natuur, heerlijk.

IMG_4020Ik was naar het bos in Oranje-Woud gegaan, vlakbij Heerenveen. Ik kom hier wel eens vaker, maar in de herfst is het er extra mooi!

IMG_4017

Processed with VSCO with hb2 preset

IMG_4021

IMG_4023Een aantal weken terug was ik op een verjaardagsvisite van mijn tante. Mijn nicht was er ook dus we besloten om samen een eindje je gaan wandelen en onderweg wat foto’s te maken. Super gezellig dit soort momenten 😊

Toen ik deze foto’s (hierboven te zien) van haar maakte, scheen de zon heel mooi tussen de bomen door! Dus dat licht konden we wel gebruiken want het bos waar we liepen was best donker van zichzelf.

IMG_4025Dit huis/gebouw stond aan het einde van een grote doorlopende weg. Echt een mooie locatie om te wonen vind ik! 😊

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

En last but not least, de foto die ik maakte van een eekhoorn. Toen ik laatst door het bos liep, hoorde ik wat geritsel achter me.. Ik draaide me om en toen zag ik heel dicht bij mij vandaan een eekhoorn op de grond. Ik bewoog heel voorzichtig, om het beestje niet af te schrikken. Even later klom ‘ie een boom in en toen maakte ik snel deze foto. 😊 Zo schattig!

Dit waren dan alweer de (herfstige) foto’s die ik afgelopen tijd gemaakt heb. Ik vind het zo leuk dat ik, nu ik een blog heb, deze momenten met jullie kan delen! In ieder geval bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Daarover gesproken, er komt een heel toffe serie van blogjes aan op mijn site, maar daarover later meer 😊

Liefs, Marlies

Houd jij ook zo van fotograferen in de herfst?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s