Kerstige aanraders! (online)

Theemok kerst inspiratie met fairylights

Vandaag heb ik voor jullie een aantal leuke tips! De afgelopen tijd ben ik in mijn zoektocht naar inspiratie voor Kerst, een hoop leuke dingetjes tegen gekomen. Natuurlijk hebben ze allemaal iets met Kerst te maken, dus bereid je voor op een gezellige, kerstige dosis inspiratie!

Ik heb zoals ik al zei een aantal dingetjes die ik op het internet ben tegen gekomen, verzameld waarvan ik het erg leuk vind om het met jullie te delen! Hier komen ze!

Boncolor kerst inspiratie

Vlogmas van Boncolor

Als eerste wil ik jullie iets vertellen over het YouTube kanaal Boncolor. Dit is het kanaal van Bonnie (25 jaar) en rond Kerst maakt ze echt super leuke vlogs (en het hele jaar door eigenlijk ook)! Ik raad je heel erg aan om haar vlogmas te kijken. Elke dag komt er een (Kerst) vlog van haar online over de vorige dag(dit upload schema geld alleen tijdens de decembermaand), en dit alles in kerststijl! De vlogs zijn al even bezig, maar je kan ze natuurlijk altijd nog terug kijken. Bonnie steekt erg veel werk in haar vlogs, dus ze zijn zeker de moeite waard om te kijken! Zelf kijk ik de vlogs graag ’s ochtends bij mijn ontbijt. Ik vind het erg fijn om mijn dag zo te starten! Zo kom ik in ieder geval wel mijn bedje uit 😊

Ik vind Bonnie’s kanaal erg leuk omdat ze zo lekker zichzelf is en dat vind ik erg leuk om te zien! De vlogs zijn daarom ook zo typisch Bonnie! Ze is eerlijk en dat zie je terug in de vlogs. Ik heb het gevoel dat ik naar een écht persoon kijk en niet naar een vlog waarin iemand zich perfecter voordoet dan hij/zij is. Door haar vlogs heb ik het idee dat ik gewoon een kijkje kan nemen in iemands leven, en dat is zo leuk!

Kerstblog Christmaholic

Toen ik deze blog ontdekte maakte mijn hart een sprongetje! Een heel blog gewijd aan Kerst! Zo leuk om hierop rond te dwalen, kerstige blogjes te lezen en inspiratie op te doen! De site is opgericht door Saskia de Laat. De blogjes gaan over allemaal onderwerpen gerelateerd aan Kerst. Neem dus zeker een kijkje op deze blog! Klik op de link om naar de website te gaan. https://www.christmaholic.nl/

Instagram Christmas.in.wonderland

Als je elke dag een kerstachtige foto voorbij wilt zien komen op je tijdlijn, volg dan zeker even @christmas.in.wonderland. De persoon achter dit account is niet bekend, maar dat maakt verder niet zoveel uit. Elke dag wordt er op dit account een tumblr achtige kerstfoto geplaats. Het zijn zulke toffe foto’s! Je kunt in de bio van dit account ook direct zien hoeveel dagen het nog duurt tot het Kerst is, erg handig! Om een kleine sfeerimpressie te geven, zal ik hieronder een paar foto’s van de feed van dit account plaatsen.

IMG_4651

IMG_4652

Spotify kerstlijsten

Van echte kerstklassiekers zoals All I Want for Christmas Is You tot iets minder bekende nummers. Als er iets is wat je in de stemming maakt voor Kerst, is dat wel vrolijke kerstmuziek! Ik luister al vanaf begin november naar kerstmuziek op Spotify (no shame). Meestal zet ik ‘Christmas Hits’ aan, maar ik houd ook zo van het album Christmas van Michael Bublé! Dit album bestaat uit klassieke kerstnummers maar dan in een ander jasje. Het klinkt zo heel anders, een beetje jazzachtig zelfs. Heerlijk om naar te luisteren vind ik!

IMG_4650

Ik luister ook wel graag naar (relatief) iets nieuwere liedjes zoals Santa Tell Me van Ariana Grande of het album Under The Mistletoe van Justin Bieber. Erg fijne muziek voor op de achtergrond ook!

IMG_4649

Dit was ‘m dan alweer voor vandaag! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en hopelijk heb je wat Kerst inspiratie opgedaan. En anders is Pinterest voor bijna alles de oplossing 😉

In ieder geval bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende Kerstblog!

Liefs,

Marlies

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie

2 reacties op ‘Kerstige aanraders! (online)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s