Update van mijn Bullet Journal – april 2018

 

Vandaag laat ik je een aantal nieuwe bladzijdes uit mijn Bullet Journal zien. Ik heb als eens eerder, rond Kerst, een artikel hierover gemaakt. Dit is dus eigenlijk een beetje een update op het vorige artikel. Ik heb dit keer weer heel andere dingen gemaakt dan toen, kijk je mee?

Processed with VSCO with a6 presetEen nieuwe maand

Vandaag begint er weer een nieuwe maand, april alweer! Wat gaat de tijd toch snel! De eerste drie maanden van 2018 zitten er al weer op. Voor de maand april staan er best wat dingen op de planning. Niet mega bijzonder, maar vooral een hoop kleine dingetjes die ik niet wil vergeten.

Ik heb eigenlijk nog nooit mijn Bullet Journal gebruikt als een agenda. Toch leek het me best wel leuk om een kalender te maken voor deze maand. Zo kan ik in ieder geval duidelijk voor mezelf opschrijven wat me allemaal te wachten staat.

Toen ik dit idee had om een maandspread te maken (want zo heet dat in een Bullet Journal, wist ik eerst ook niet 😉), moest er ook maar meteen een thema pagina komen van de maand april. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging aan de slag met foto’s van Pinterest, whashi-tapjes, patronenkarton en meer.

Als thema wilde ik graag iets vrolijks verzinnen. De pagina is uiteindelijk een roze kleurige bloemen pagina geworden. Ik vind het best een leuk geheel geworden, zeker voor een eerste keer.

Processed with VSCO with a6 preset

Kalender van de maand april

Toen was het tijd om de kalender te tekenen. Ik zocht wat voorbeelden om te kijken wat een handige indeling zou kunnen zijn en ik heb aan de hand daarvan zelf iets bedacht. Qua kleuren wilde ik wel een beetje in hetzelfde thema blijven als op de vorige pagina.

Ik heb deze keer dat ik in mijn Bullet Journal aan de slag ging, een aantal nieuwe stiften gebruikt. Het was dus nog een beetje uitzoeken hoe alles zou gaan uitpakken op papier.

IMG_6483

Bijbelleesrooster

Als laatste ben ik nog aan de slag gegaan met het maken van een bijbelleesrooster. Dit is echter nog maar de eerste pagina want de Bijbel bestaat uit zoveel boeken dat ik nog lang niet klaar ben met het maken van mijn rooster. Op bovenstaande foto zijn dus alleen een aantal boeken uit het Oude Testament te zien. Veel verder ben ik nog niet gekomen met tekenen van het rooster.

Grappig detail: zoals je kunt zien heb ik ook wat gekrast op deze pagina. Soms raakte ik namelijk de tel even kwijt of was ik met mijn gedachten ergens anders waardoor ik per ongelijk meer verzen opschreef dan de bedoeling was, oeps. 😉

Dit was dan alweer de update uit mijn Bullet Journal. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik de afgelopen tijd gemaakt heb, en misschien kun je er wel wat inspiratie uit halen.

In ieder geval, bedankt voor het lezen en hopelijk tot het volgende artikel!

Liefs, Marlies

 

Advertentie

2 reacties op ‘Update van mijn Bullet Journal – april 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s