Photodiary – Verhuizen, toetsweek en lentefoto’s maken

IMG_6772

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel heb geplaatst op mijn blog, maar eigenlijk zou dat niet uit mogen maken. Ik schrijf lekker wanneer ik wil, al maakt het me wel erg blij om dit regelmatig te doen. De afgelopen periode heb ik echter wél een hoop meegemaakt. Zo ben ik verhuist naar een tijdelijke woning, had ik weer een toetsweek én trok ik er een aantal keer lekker op uit! Kijk je mee naar de foto’s die ik de afgelopen tijd gemaakt heb?

IMG_6763

IMG_6773

Derde toetsweek en genietmomentjes

Zoals ik al zei heb ik alweer de derde toetsweek van dit schooljaar erop zitten. Ik heb het idee dat het me steeds beter af gaat om dit te plannen. Gelukkig sta ik er goed voor qua cijfers, ook wel zo  relaxed, want hierdoor heb ik iets minder stress. Maar toch, in één week ineens voor elk vak moeten presteren.. daar zit denk ik niemand op te wachten.

Gelukkig had ik ook nog even tijd gevonden om de appelflappen van bovenstaande foto te bakken. Je mag jezelf wel even verwennen in de toetsweek vind ik. 😉

IMG_6765

Hardlopen

Gek genoeg lukt het me makkelijker om mijn hardloopschoenen uit de kast te halen wanneer ik een toetsweek heb. Normaal gesproken sta ik niet te springen om te gaan hardlopen, maar in zo’n toetsweek ga ik graag eens een rondje hardlopen! Onderweg hoor je dan lekker de vogeltjes fluiten terwijl je lekker aan het rennen bent. En oh, ik spotte ook nog eens vijf hertjes bij elkaar in een weiland!

IMG_6764

De afgelopen tijd heb ik ook vaak een mooie zonsondergang gezien vanuit mijn slaapkamertje, vind ik toch wel altijd erg mooi om te zien.

IMG_6775

Ook genoot ik van de verse aardbeien die mijn moeder had gekocht, heerlijk!

IMG_6774

IMG_6776

IMG_6766

Lentefoto’s maken

Tijdens het hardlopen spotte ik al veel bloesembomen, zo mooi om te zien! Ik vind het bijna een sprookjesachtig aangezicht. Vandaar dat ik later nog eens een wandeling ben gaan maken om dit beeld vast te leggen.

IMG_6777

Nieuwe serie: Gilmore girls

De afgelopen tijd ben ik ook begonnen met het kijken naar een nieuwe serie op Netflix, namelijk Gilmore girls. Ik moest er even inkomen, maar nu vind ik het erg leuk om te kijken! Het is niet de meest spannende serie, maar dat hoeft ook niet altijd voor mij. Ik kijk het bijvoorbeeld graag als ik alleen ga lunchen of na een lange dag school.

IMG_6768

Verhuizen naar de tijdelijke woning

Sinds een paar dagen woon ik niet meer in mijn oude huis. Een tijdje geleden is het verkocht, maar aangezien we nog niet in onze nieuwbouwwoning kunnen, gaan we eerst tijdelijk ergens anders wonen. Best spannend allemaal. Toch zie ik het positief, ik ben erg benieuwd wat er nu allemaal op mijn pad zal gaan komen. Nu, terwijl we in de tijdelijke woning verblijven, verandert er nog niet zo veel. Na de zomervakantie ga ik pas naar een nieuwe school.

IMG_6769

IMG_6770

Laatste foto’s van het oude huis

Deze foto’s zijn van mijn laatste dagen in het oude huis, ik vond het toch nog even leuk om deze foto’s te delen. Het kommetje van mijn havermoutjes die ochtenden komt uit Disneyland. Elke keer wanneer ik daaruit mijn ontbijtje eet, denk ik weer aan de leuke dagen die ik toen gehad heb. (Ik heb ook een artikel geschreven over mijn tripje naar Disneyland afgelopen winter. Tik maar ‘disneyland’ in bij de zoekbalk, dan vind je het wel. Er zitten ook erg leuke foto’s bij!)

IMG_6771

IMG_6778

Eerste dagen in de flat

Inmiddels zit ik dus alweer een paar dagen in de tijdelijke woning. Het bevalt me eigenlijk wel goed hier, beter dan ik gedacht had althans. We zitten in een appartement met uitzicht op een heel grote (groene!) tuin. Verder maak ik het mezelf gewoon zo gemakkelijk mogelijk met zo af en toe een fijn genietmomentje.

IMG_6772

The Selection

Ik ben ook in een nieuw boek begonnen, the Selection genaamd. Het is een Engels boek dat ik ga lezen voor school, maar het is zeker geen straf. Ik heb dit boek ook al vaak in het Nederlands gelezen en het behoort zeker tot één van mijn favorieten!

Dit was dan al weer mijn photodiary voor nu. Ik hoop dat je het leuk vond om op deze manier een kijkje in mijn leven te krijgen. In ieder geval, bedankt voor het lezen en hopelijk tot het volgende artikel!

Liefs, Marlies

Ben jij wel eens verhuist? En zo ja, hoe heb je dat toen ervaren?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s