Photodiary van de afgelopen tijd

Het is lang geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog, maar ik had even andere dingen aan mijn hoofd. Toch is mijn liefde voor het schrijven, bloggen en fotograferen nog steeds volop aanwezig! Sterker nog, ik ben zelfs bezig met een groot schrijfproject. Daarnaast schrijf ik, zoals je misschien wel weet, ook voor de schoolkrant bij mij op school. Ook daar ben ik mee bezig geweest de afgelopen tijd. Stil gezeten heb ik dus zeker niet. Vandaag zal ik je door middel van foto’s die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, laten zien wat ik gedaan heb. Lees je gezellig mee?

Processed with VSCO with a4 preset

We zitten inmiddels al weer een tijdje in onze tijdelijke woning. Zo rond half september zal ik gaan wonen in Drachten met ons gezin. Ik heb erg veel zin in het verhuizen, zeker omdat we nu dus tijdelijk in een kleinere woning zitten. En ja, als je iets minder ruimte hebt om te koken, dan is het erg fijn dat je soms ook gewoon iets kunt bestellen. Zo ook deze pizza op bovenstaande foto. Ik kan je vertellen dat ie heerlijk was!

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Voor een schoolproject ben ik met een vriendin afgereisd naar Deventer. We zijn er naar het Deventer ziekenhuis geweest. Afgelopen periode hadden wij namelijk een project over medicijnresten in drinkwater op school. Het was een educatief bezoekje dus!

We hadden ook nog wat tijd over in Deventer, dus hebben Lisanne en ik gezellig iets gedronken bij de Starbucks.

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Afgelopen tijd ben ik ook zo af en toe met mijn ouders mee geweest naar de boot die ze hebben. Onder andere met mijn moeders verjaardag gingen we een dagje varen. De onderste foto maakte mijn moeder van mijn nicht en ik toen we lekker op de punt van de boot zaten. Helaas regende het soms wel een beetje toen we op de boot waren, al maakte dat het ook wel weer knus.

Processed with VSCO with a4 preset

Over knusheid gesproken, ik kocht een boek dat praktisch over alles gaat dat hiermee te maken heeft. Ik kocht het boek Hygge, geschreven door  Meik Wiking. Het gaat over een manier van leven die je erg gelukkig zou moeten maken, tenminste dat is wat de Denen beweren. Als je het interessant lijkt, zou ik er best eens een review over kunnen schrijven, lijkt me leuk!

Processed with VSCO with a4 preset

Op 17 mei ben ik met Anke naar de OBA in Amsterdam geweest. In de bibliotheek werd een Young Adult festival gehouden. Het was een erg leuke dag, en ik heb er ook een blogje over geschreven. Als je het leuk vindt, kun je die hier lezen.

C3EEFB54-12C9-490A-93E8-B19DBD34833C

Processed with VSCO with a4 preset

6DDF755A-CAB8-454A-A673-100211434DEB

Processed with VSCO with a4 preset

Erg leuk was het om een dagje met Anniek door te brengen. We hadden elkaar nog maar één keer eerder gezien, maar dat maakte niets uit. We hebben een erg leuke middag gehad en terwijl we samen door Utrecht (want daar hadden we afgesproken) struinden, leerden we elkaar beter kennen. Ook hebben we nog lekker wat gedronken bij een chill koffietentje om vervolgens nog even wat fotootjes je schieten. ’s Avonds zat ik met een gelukkig gevoel weer in de trein terwijl ik keek naar de mooie zonsondergang. Het was een mooie dag geweest.

Zo, dit was mijn fotoverslag dan alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik de afgelopen tijd gedaan heb! Binnenkort staan er mij weer allemaal nieuwe dingen te wachten, maar dat zal ik je later vertellen! Bedankt voor het lezen in ieder geval!

Sommige foto’s uit dit artikel zijn gemaakt door Anniek. Als je het leuk vindt, kun je hier ook een kijkje nemen op haar blog!

Waar ben jij de afgelopen tijd mee bezig geweest? Ik ben benieuwd!

Liefs, Marlies

Advertentie

2 reacties op ‘Photodiary van de afgelopen tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s