Het leven in de tijdelijke woning – verhuisupdate #1

Processed with VSCO with a6 preset

Terwijl ik dit typ, zit ik met een rommelig knotje tegen het hoofdeinde van mijn bed. De geïmproviseerde slaapkamer ziet er nu niet bepaald uit als hoe ik zelf een slaapkamer zou inrichten, maar het is tenminste iets. Zoals je misschien hebt gemerkt zit ik momenteel niet in de meest fijne situatie (met een knipoog natuurlijk). Zeg hallo tegen het leven in een tijdelijke woning aka de flat.

Bijna iedere dag verlang ik naar het nieuwe huis. Elke ochtend wordt ik wakker in dezelfde kamer als mijn broertje. We slapen tijdelijk op één kamer. En tja, voor tijdelijk is dat oké. Want dat alles tijdelijk is, daar houdt ik me echt aan vast. Aan de andere kant, we zitten hier nu al sinds begin mei.

Het klinkt misschien wat somber, maar toch heb ik aan de afgelopen tijd ook echt wel leuke herinneringen overgehouden. Al meteen in het begin had ik het gevoel van verandering. Ons nieuwe huis wordt gebouwd terwijl we in de flat wonen. En straks is het gewoon af. Eindelijk komen we een stukje dichterbij! Daarnaast heb ik ook ontzettend leuke dagen gehad afgelopen periode. Zo ben ik dagjes weg geweest, heb ik gezellige dagen gehad met fijne mensen en heb ik ook behoorlijk wat dagen gechild (want ja, het is ook nog eens vakantie dus zit ik extra vaak in de flat).

Al meer dan een jaar geleden kochten mijn ouders het nieuwe huis. De bouw ervan begon echter pas iets later. Het was best raar om een heel schooljaar door te gaan wetende dat ik het jaar erna mijn school ergens anders zou gaan voortzetten. Toch vind ik het lastig om nu al een gevoel te hebben wie en wat ik volgend jaar zal missen als ik iedereen nu nog voor me zie. Gelukkig is de afstand Heerenveen en Drachten niet heel ver.

Voor nu probeer ik het nog even uit te houden. Ik kijk er enorm naar uit om weer een eigen slaapkamer te hebben, al mijn (nu tijdelijke opgeslagen) spulletjes weer om me heen te hebben, en gewoon iets meer ruimte te hebben. Over mijn slaapkamer gesproken, ik het erg veel zin om ‘m te gaan inrichten. Ik heb echt mazzel, want in ons vorige huis sliep ik nog maar zo’n 3 jaar op zolder. Ik heb dus best vaak een nieuwe kamer mogen inrichten. Hoe ik de inrichting wil gaan doen, weet ik nog niet helemaal. Ik wil in ieder geval veel licht, authenticiteit en een knus gevoel in mijn kamer realiseren. Alsof mijn kamer mij en mijn persoonlijkheid laat zien. Ook wil ik weer iets gaan doen met foto’s. Ik vind het erg leuk om herinneringen aan mooie momenten terug te zien als ik om me heen kijk. Als je hier nog leuke ideetjes voor hebt, dan zijn ze altijd welkom 😊.

Voor nu was dit de update van mijn leven en het verhuizen. De verwachting is dat we de sleutel over ongeveer 6 weken krijgen. Nog even wachten dus!

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Liefs, Marlies

Ben jij wel eens verhuist? En hoe heb je dat toen ervaren?

 

Advertentie

3 reacties op ‘Het leven in de tijdelijke woning – verhuisupdate #1

  1. hey mar
    je wist misschien al dat ik ook ben verhuisd (ondertussen alweer 5 jaar geleden) vanuit Delft. In eerste instantie vond ik het wel eng want de afstand is best groot en ik was bang dat ik het contact met mijn vriendinnen daar zou kwijt raken ( gelukkig niet gebeurd) maar het komt wel goed hoor.. je went snel genoeg en jij bent gewoon een heel aardig en warm persoon dus jij krijgt ook op je nieuwe school vast vriendinnen ( en gewoon veel afspreken met roos, lisanne en naomi 🙃)

    Like

    1. Hi Femke! Dankjewel voor je lange reactie! En wat lief dat je dat zegt! Ik ben niet zozeer heel zenuwachtig voor de nieuwe dingen die komen gaan, al blijft het natuurlijk wel een kwestie van alles op nieuw ontdekken. Ik ben benieuwd naar alle veranderingen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s