Fotodagboek

Processed with VSCO with a6 preset

Ik hou van foto’s terugkijken! Vroeger maakte mijn moeder nog fotoboeken voor me, met daarin de dagelijkse foto’s van toen. Tegenwoordig doet mijn moeder dat natuurlijk niet meer en dus ben ik op mezelf aangewezen als het gaat om die foto’s maken ter herinnering. Soms vergeet ik om gewoon foto’s te maken van de alledaagse dingen die ik doe. Eigenlijk best jammer, want het zou juist leuk zijn om hier later op terug te kunnen kijken. Om die reden besloot ik dat het weer eens tijd werd om een fotodagboek bij te houden. Dus als je benieuwd ben naar de foto’s, lees dan vooral verder.

Processed with VSCO with a6 presetrome foto 6Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik begin het fotoboek bij de Romereis, een reis waar ik al 5 jaar naar uitkeek. Met mijn school hebben we een 6-daagse trip gemaakt naar het mooie Rome. We hadden iedere dag een druk programma, maar gelukkig was er ook voldoende vrije tijd om zelf Rome te verkennen. Ik heb ieder dag mijn ogen uitgekeken. Rome is echt een stad die veel te bieden heeft. Ik heb er een erg leuke tijd gehad.

6A85A40B-1CCB-4D0C-BC74-457B3A08402F.JPG

Wat ik ook erg leuk vond, was dat ik een give a way had gewonnen van de webshop Steddy. Ik heb toen o.a. deze mooie oorbellen uitgezocht. Het leuke was nog wel dat het pakketje in mijn toetsweek werd bezorgd. Even een leuke onderbreking tussen het leren door.

C95B437E-1C25-492E-B982-9D4F475DD69A.JPG

Een fotootje van het leren kan natuurlijk niet ontbreken in dit fotodagboek. Deze periode op school was een beetje gek ingedeeld vergeleken de andere periodes. De derde periode had namelijk niet vlak voor de toetsweek een vakantie en daarnaast kwam de werkweek er ook nog even tussendoor. En zo is het eigenlijk ook met het leren gegaan: steeds tussendoor wat samenvattingen schrijven en leren voor de toetsen. Een duidelijke planning was er deze periode niet echt. Gelukkig waren de cijfer die ik terug kreeg wel prima.

1C101ED1-6BD6-4FC0-B405-F06B3DA8AD2F.JPG

Tussen het leren door heb ik even lekker gewandeld. Gewoon een klein blokje om geeft al weer nieuwe energie om weer een studeersessie te beginnen. Ik denk dat ik ook als ik geen toetsweek heb wel eens wat vaker ga wandelen want ik vond het best ontspannend.

1497F4E6-7DF3-45A5-A7B0-36C8944DE8B0.JPG

De afgelopen tijd heb ik best vaak in de keuken gestaan om iets te bakken. Ik maakte brownies, havermout muffins, scones en bijna iedere week wel een portie granola.

63B1AB8D-3A0B-40AB-982F-B2BA3587F691.JPG

Het project waar mijn ouders de laatste tijd erg veel mee bezig zijn geweest is de tuin. Mijn vader heeft een heleboel van z’n vrije uurtjes in de tuin de grond geschoffeld en samen met mijn moeder nagedacht over het inrichten van de tuin. Als het goed is krijgen we binnenkort een overkapping in het achterste gedeelte van de tuin en voor de rest zal de tuin worden betegeld met hier en daar nog een kleine onderbreking van een aantal planten. Maar de reden van deze foto is dat ongeveer een week geleden de schutting eindelijk is geplaatst! Nu kan ik lekker in de tuin zitten met wat meer privacy.

7EFEC769-DBAB-411A-89A6-573E45ECC0E7.JPG

Op een zonnige maandag ben ik op de hogeschool NHL Stenden in Leeuwarden geweest voor een meeloopdag bij de opleiding communicatie. Het was een leerzame dag omdat ik nu eens echt een dagje lessen kon volgen van de opleiding i.p.v. naar een open dag gaan waar alles vaak net een beetje opgeleukt is. Ik weet nog niet waar mijn studiekeuze op zal vallen volgend jaar, maar de richting weet ik denk ik al wel, namelijk media en communicatie.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Een andere dag ben ik ook in Leeuwarden geweest, maar dan voor een informatiedag over het profielwerkstuk dat ik volgend jaar in de zesde moeten maken. Na afloop ben ik ben twee andere meiden nog even wezen lunchen bij een leuk tentje, genaamd Stek.

Processed with VSCO with a6 preset

Iets wat ik de afgelopen tijd echt ontdekt heb, is de serie Gilmore Girls. Ik had ooit al eens een paar afleveringen gezien, en vond het toen best leuk dus besloot ik weer verder te gaan bij waar ik gebleven was. Maar aangezien het al bijna een jaar geleden was dat ik voor het laatst Gilmore Girls had gekeken, besloot ik om maar weer vanaf het begin te gaan kijken. Inmiddels ben ik bij seizoen drie beland.. Volgens mij ben ik nog niet eerder zo snel door een serie heen gegaan. Ik vind het echt verslavend leuk!

Processed with VSCO with a6 preset

Dan als laatst nog een heel recente foto. Meteen de tweede dag van de meivakantie ben ik met mijn moeder en broertje een dag naar Groningen geweest om te shoppen. Ik kocht o.a. dit blauwe rokje die je op deze foto kan zien.


Zo, dit was mijn fotodagboek dan alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om de foto’s te zien. Wie weet ga ik wel meer van dit soort blogs schrijven, gewoon omdat het leuk is om te maken en later terug te zien 😊

Bedankt voor het lezen!

Wat is iets leuks dat jij de afgelopen tijd hebt gedaan?

 

Advertentie

3 reacties op ‘Fotodagboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s