Mijn eerste blog

IMG_9901

Laat ik me even voorstellen..

Hoi! Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Ik ben Marlies. Een 15-jarig meisje dat deze blog heeft geschreven. Ik ben dol op thee, schrijven en gezelligheid. Dit is mijn eerste blog en hierin vertel ik graag aan je waarom ik een blog ben gestart en waar ik vooral over zal gaan schrijven. Want schrijven, dat is iets wat ik heel graag doe. Het geeft me de mogelijkheid om mijn gedachtes op papier te zetten. En nu heb ik dus ook mijn eigen plekje op het internet! Vergeef het me alvast als het niet in één keer perfect gaat want ik moet alles nog een beetje uitvogelen. Maar goed, daarvoor is een eerste blog.

Waarover ik zal gaan bloggen

Zoals je misschien al in mijn bio’tje hebt kunnen lezen, ga ik vooral over lifestyle schrijven. Zo kun je bijvoorbeeld blogs over fashion, food, beauty, mijn favorieten van het moment of DIY’s verwachten. Eigenlijk kun je een kijkje nemen in mijn gedachten wereld, alhoewel ik natuurlijk niet alles zal delen. Maar dat begrijp je vast 🙂

De naam van mijn blog

Ik heb mijn blog ‘Another bright spot’ genoemd en je zult je vast afvragen waarom. De naam van mijn blog betekent ‘nog een lichtpuntje’. Ik wil namelijk vooral schrijven over de leuke dingen in mijn leven, de lichtpuntjes. Natuurlijk moet je de naam van mijn blog niet te zwaar opvatten. Ik heb ook echt geen zwaar leven en dat bedoel ik ook helemaal niet met de naam 🙂 Het betekent in mijn ogen meer zoiets als de dingen die voor mij het leven leuk maken, en dat zijn gelukkig een heleboel dingen.

Liefs,

Marlies

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19019945/?claim=gkmt3sq2g9q”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertentie

2 reacties op ‘Mijn eerste blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s