Aankondiging nieuwe blogserie!

Fairylights met polaroids

Hey allemaal, vandaag ga ik jullie iets heel leuks vertellen, althans ik vind het erg leuk! Zoals je misschien al aan de titel hebt gezien (logisch, want anders klikte je denk ik niet op dit bericht), ga ik een aantal blogjes rond één thema posten. En welk thema dat dan is.. ‘tromgeroffel’..

Kerst!

Ik ga gedurende de decembermaand om de paar dagen, ik denk dat het om de drie dagen zal zijn, een blogje posten over en rond het thema Kerst. Het kan eigenlijk over van alles gaan, zoals bijvoorbeeld een recept, een DIY, een kletsblogje, aanraders of decoratie/interieur. Noem het maar op!

Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in de blogjes naar Kerst toe als ik! En als je nog ideetjes hebt over wat je leuk lijkt om over te lezen, laat het me vooral weten😊 Je mag altijd een reactie achterlaten in de comments of mij een e-mailtje sturen. (Mijn e-mailadres is te vinden onder het kopje ‘contact’)

En als je niets wilt missen, dan kun je me volgen op Instagram. Ik heet daar @anotherbrightspot. Ik post regelmatig een nieuwe foto en vaak vermeld ik het ook als er weer een nieuwe blogpost online staat. Zo hoef je dus niets te missen!

Thank you voor het lezen van deze aankondiging en hopelijk tot snel! Vrijdag 1 december komt het eerste blogje al online, so stay tuned!

Liefs, Marlies

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s