Photodiary- Mijn verjaardag, op de boot én een verassingsfeestje

 

Hi, daar ben ik weer. Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary. Ik laat je zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Ik heb foto’s gemaakt van mijn zestiende verjaardag, dagjes weg en meer. Kijk je mee?

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Fietstochtje naar Drachten en lunchen op een bijzondere plek..

Een tijdje terug fietste ik op een ochtend vanaf de boot naar Drachten. Die ochtend zou er een doopdienst zijn in de Bethel, en het leek me leuk om daarbij te zijn! Dat ik daarvoor even een stukje moest fietsen op een vouwfietsje (met hele kleine bandjes), vond ik niet zo erg. Juist lekker eigenlijk, een fietstochtje maken op de zondagochtend.

Na de dienst ben ik nog even wezen fietsen in Drachten. Ik at mijn broodjes, die ik had mee genomen, op op een bankje vlakbij mijn nieuwe, toekomstige woning. Daarover gesproken, de bouw van het huis schiet al aardig op. Het ligt nu even stil vanwege de bouwvak, maar daarna duurt het niet lang meer tot we de sleutel krijgen. Ik begin de flat, waar we nu tijdelijk verblijven, wel een beetje zat te worden. Het is natuurlijk mooi dat deze mogelijkheid er is, maar toch. In het begin was het nog prima te doen, maar we zitten hier inmiddels al meer dan drie maanden en nu begin ik toch echt wel te verlangen naar een grotere woonomgeving en een eigen kamer. Nog even wachten dus!

IMG_8511

Surprise!

Wat erg leuk was, was dat mijn vriendinnen een afscheidsfeestje voor me hadden georganiseerd! Ik wist er niets van want ze lokten me naar de locatie met een smoes. Het was erg gezellig en we hebben nog lang gekletst in de tuin.

IMG_8491

Dansvoorstelling

14 juli ging ik naar de dansvoorstelling van een vriendin van mij, Nieki. Veel verschillende stijlen kwamen aan bod, wat erg leuk was om naar te kijken! Ik heb een mooie avond gehad.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Dagje Amsterdam

Een dagje naar Amsterdam stond ook op de planning. Samen met mijn gezin ben ik een dagje weggeweest naar de hoofdstad van Nederland.

IMG_8652Processed with VSCO with a4 preset

Naar de boot

Met ons gezin zijn we ook regelmatig naar de boot geweest. Vooral op warme dagen konden we hier lekker de verkoeling opzoeken, wat heerlijk was. Ik heb dan ook vaak gezwommen, en in de resterende tijd hebben we ons gewoon rustig gehouden. Dat betekende dus series kijken op Netflix en boeken lezen.

IMG_8643

Athletes in Action

In het begin van de zomervakantie heb ik samen met een heel team drie dagen lang kinderen uit de buurt bezig gehouden met verschillende sporten, toneel en het geloof. Zelf gaf ik dansworkshops aan jongere kinderen. Ze waren erg fanatiek en deden leuk mee! Ik heb drie mooie dagen gehad tijdens AiA.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Mijn zestiende verjaardag

29 juli was het eindelijk zover: ik ben 16 jaar geworden. Ik heb de dag doorgebracht met mijn gezin, vriendinnen en familie. In de ochtend gingen we vroeg naar de boot en daar zijn we de hele dag gebleven. Het was een geslaagde dag!

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Dagje naar Den Haag voor balletles

Afgelopen zaterdag ben ik met Lisanne naar Den Haag geweest. De reden hiervoor was dat we graag weer een les wilden volgen bij balletschool Mabel Alter. In de zomervakantie organiseert deze balletschool een summerschool waarbij je allerlei lessen kunt volgen. Iedere keer zijn er ook speciale gastdocenten, dit jaar komt bijvoorbeeld Sasha Mukhamedov, een eerste soliste bij Het Nationale Ballet.

Na de les hebben Lisanne en ik lekker gegeten bij Pistache. Dat is een eettentje met allerlei pure producten. Het interieur daar vind ik altijd erg mooi! Als ik zelf een cafeetje zou mogen inrichten, zou ik het denk ik ook in deze stijl inrichten.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Met Lisanne naar Deventer

Die dag erna ben ik weer met Lisanne op pad geweest. Dit keer gingen we naar de boekenmarkt in Deventer. Dat is de grootste boekenmarkt van Europa! Er waren dan ook vele kraampjes en nog veel meer boeken. Het was een goede dag, want Lisanne en ik maakten beiden onze boekencollectie van Harry Potter compleet 😉 . Daarnaast heb ik ook nog andere boeken kunnen scoren, dus het was zeker een geslaagde dag.

Nadat we van de boekenmarkt terugkwamen, hebben we pizza gegeten en Fantastic Beats gekeken. We hadden erg lang gewacht met het kijken van deze DVD, maar nu is het er toch eindelijk van gekomen. Over een tijdje komt zelfs al deel 2 in de bioscoop!


Dit was dan alweer mijn photodiary van de afgelopen tijd. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn foto’s te zien.

In ieder geval, bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

Liefs, Marlies

Ben jij wel eens op een boekenmarkt geweest?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s